SISTE: TRITON er solgt, og heldigvis blir hun på Mjøsa!  Ny eier holder til ved  Brumunddal/Bundefjorden/Botsenden, mens båten har fått kaiplass i småbåthavna på Helgøya.

 

Redaktøren understreker at vi normalt ikke driver rekalme for salg av båter, men litt info til våre sympatisører om båter som kan ha en spesiell interesse kan vi koste på oss.

Skøyta TRITON av Kapp ligger ute på FINN. Den ble i sin tid totalrestaurert av 2 medlemmer i Mjøssamlingene, redaktøren kjenner båten godt og kan forsikre at dette ikke er noen plimsoller. Selv om dette ikke er noen typisk mjøsbåt, men opprinnelig romsdøling, har hun etter hvert blitt et kjent og vakkert innslag i båtmiljøet midt i Mjøsa. Det er Dag Bratrud på Kapp som selger båten: 90077807.

Triton s

 

NESTE: Noen av våre medlemmer interesserer seg spesielt for VARPEBÅTER, og forleden fikk vi besøk på Minne av et par folk som skal selge en ombygd varper som ligger i Fredrikstad: OGNA. Det ligger mye info om båten på noen ellers meget spennende svenske sider: http://www.tugboatlars.se/Ogna.htm  Selger har tlf 90 12 38 34

 

Ogna 1