Årsmøtet 2016 ble holdt i ordnede former med Sveinung Bjerkem som møteleder og Magnus Sefland som protokollfører. Til å skrive under protokollen valgtes Aksel Aspeli og Finn Bergstrøm. Alle saker ble vedtatt som framlagt av styret, dog med en tilføyning til årsmedling og handlingsplan foreslått av W. Olssøn vedr. bryggene i Nessundet. Erlend Fredholm gikk ut av styret, og som nytt styremedlem ble valgt Aksel Aspeli. Ståle Elverhøi gikk ut av valgkomiteen og ble erstattet av Erlend Fredholm. Magnus Sefland ble valgt som ny leder av valgkomiteen. Anne Lise Svendsen ble gjenvalgt som revisor. 20 medlemmer møtte fram, og årsmøtesamlinga ble avsluttet med bevertning og ivrig passiar rundt bordet. 

Spesielt hyggelig at Helgøya alltid stiller med delegater på vårt årsmøte - og de er snart de eneste som møter i rett antrekk - Mjøssamlingenes genser. Her: Olav Røste og Wilhelm Olssøn.

Olav Røste Wilhelm Olssøn 2016 s

***********************************************************************************************************************************

Årsmøtet i Foreningen Mjøssamlingene er satt til torsdag 10. mars kl 1900 i Amundstua på Minne. Saker som ønskes behandlet skal være styret i hende senest 1. mars ihht vedtektene. Send til styreleder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller en av de andre i styret. Sakspapirer sendes ut ca 12 februar. Dersom du er medlem og ikke mottar innkalling på denne tida, så vennligst kontakt oss.