SISTE: Kan melde fra Kapp at arbeidene på WILLY er i full gang! Karene har jobbet ivrig: nye batterier og batterikasse er på plass sammen med kabler og hovedstrømbryter, slanger er skiftet, lekkasjer tettet, og flere reservedeler er på vei. Søndag sto det ikke mindre enn 4 mekanikere krumbøyd over ALBIN'en! Og på Kapp vekker WILLY oppmerksomhet, noen husker den fra fløting og mudring, mens den er ganske ukjent for den yngre generasjon. Vi har hengt opp ei infotavle på båten for nysgjerrige tilskuere.

 

Mjøssamlingenes taubåt WILLY gikk 20. august fra Minne til Kapp. Turen tok godt 4 timer med skipper Åge Bjørnstad og matros Arild Langaard som mannskap. Alt gikk fint, men mannskapet forteller at underveis fikk de bekreftet at utbedringer er nødvendig. Båten skal nå ligge på Kapp for overhaling av motor og teknsik utstyr. Arbeidet utføres av 2 frivillige mekanikere: Kai Slåen og Jan Granholt.

 

WILLY ved innseilinga til Kapp Melkefabrikk. Vi sendte ut en motorbåt for å lose., det lenge siden Willy var i dette farvannet..... (Fotos: Erlend Fredholm)

willy foran_helgy-brua_s

 

Til kai på steinbrygga ved Melkefabrikken - på SÆVAT's faste plass, den har vi fått låne inntil videre.

SVALEN II (i bakgrunnen lå med "dampen oppe" for eventuelt å kunne assistere da vi mottok meldinger fra Willy om mulige problemer med maskinen.

willy til_kai_s